Amerikaanse Bulldog puppy

Steeds meer mensen kiezen voor een Amerikaanse Bulldog pup. Het kan alleen best lastig zijn om een geschikte pup te vinden. Er zijn namelijk een hoop soorten en dingen waar je op moet letten. Wij vertellen je meer over de kosten van een pup, de opvoeding en de kenmerken.

Wat kost een American Bull pup?

De kosten van een American bull kunnen behoorlijk uiteenlopen. Dit komt omdat de prijs afhankelijk is van verschillende factoren. Alleen al de kleuren kunnen voor een prijsverschil zorgen. Daarnaast is de gezondheid en de stamboom ook erg belangrijk om de prijs te bepalen. Zorg er dan ook altijd voor dat je goed onderzoek doet voordat je een pup gaat kopen, of het nu een bulldog is of niet. De gemiddelde prijs voor een American bull, ligt ergens tussen de 1000 en 1500 euro, maar er zijn ook uitschieters omhoog of omlaag.

Opvoeden van een puppy

Het opvoeden van een Amerikaanse bull, kan best eens lastig zijn. Het is daarom ook belangrijk om dit direct vanaf het begin goed aan te pakken. De honden kunnen namelijk best eens koppig zijn, dus je moet niet over je heen laten lopen! Hoe de pup zich ontwikkeld, hangt sterk af van het baasje. Slecht of agressief gedrag zal dan ook snel afgestraft moeten worden om te voorkomen dat je een onhandelbare hond in huis krijgt. Een ander belangrijk onderdeel van de opvoeding is sociaal contact met andere. Dit kan zowel met mensen als andere honden zijn. Hier leert de pup enorm veel van.

Kenmerken van een Amerikaanse bulldog pup

Een bulldog pup heeft een aantal leuke kenmerken. Hierdoor zijn er dan ook een hoop mensen die kiezen voor deze hond. Ze zijn ontzettend vrolijk en loyaal. Het enige nadeel is dat sommige pups agressief zijn, dit moet dan ook direct aangepakt worden om problemen in de toekomst te voorkomen. Wanneer je dit goed doet, ben je verzekerd van een fantastische hond, voor de rest van zijn leven. Het kan verstandig zijn om op hondentraining te gaan. Ze zijn namelijk best wat koppig en eigenwijs, dus een beetje hulp tijdens de opvoeding kan goed van pas komen. De honden kunnen dan ook erg goed met kinderen!